В. о. глави СБУ Іван Баканов скликав екстрену нараду через реєстрацію на парламентські вибори екс-соратників Януковича Клюєва і Кузьміна, а також проросійського блогера Анатолія Шарія.

За підсумками наради в СБУ запустили перевірку про перебування кандидатів в Україні протягом останніх п'яти років, що є обов'язковою умовою для проходження у Раду. Результати мають бути оприлюднені вже 3 липня.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Андрій Клюєв

"СБУ у межах компетенції почала перевірку відповідних обставин. Це суспільно чутливе і дуже важливе питання, тому Служба вже сьогодні ЦВК повідомить про результати його обробки. Ми обов'язково проінформуємо громадськість про зміст цих матеріалів", - повідомила прес-служба СБУ.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ренат Кузьмін

Варто відзначити, що питання участі на виборах одіозних кандидатів викликало величезний резонанс серед українців, які вийшла на мітинг на Майдані. Андрій Клюєв виїхав з країни в 2014, а Анатолій Шарій - 2012. При цьому Клюєва розшукує Гепрокуратора, а проти Шарія порушено кримінальні справи за хуліганство і неправдиві звинувачення.

Ренат Кузьмін підозрюється у відмиванні незаконно здобутого майна і, за підозрою СБУ, переховується у Росії.

Нагадаємо, центр Києва заповнили сотні розлючених українців.

Раніше Знай.ua повідомляв, Зеленський зробив термінову заяву по Донбасу, що задумав слуга народу.

Також Знай.ua писав, Зеленський підрахував, як дорого обійдеться відновлення Донбасу.