Українські знаменитості, які вирішили піти в політику, не вмирають з голоду. Це говорить про те, що зірками у прийнятті рішення керують гроші і жадібність. Таку думку висловив шоумен і продюсер Андрій Данилко в інтерв'ю The Lime.

45-річний співак зізнався, що невимовно радий, що не позбувся свободи. І саме це, на його думку, загрожує багатьом його колегам - артистам у політиці. За словами Данилка, йому "мільйон разів" пропонували підтримати ту чи іншу політичну силу.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Мільйон разів пропонували, але я не погоджуюся. Бувають такі моменти, коли в артистів дуже зростає популярність і їх починає заносити. Вони починають себе переоцінювати. Ми колись погодилися на якісь передвиборчі заходи, але вчасно зістрибнули. І слава Богу! Ми могли б туди ввійти (і там великі гроші), але потім я б навряд чи зміг так просто звідти вийти. А я люблю волю, незалежність. Хочемо - виступаємо, не хочемо - не виступаємо. Це найважливіше. А коли ти продаєш себе, але розумієш це лише з часом, нічого поміняти ти вже не можеш. Гроші завжди можна заробити, але краще потроху. Так що все це не просто так. Адже люди, які йдуть туди, - вони ж не вмирають з голоду, правильно? Ось вам і відповідь - гроші і жадібність", - підкреслив він.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, Оля Полякова детально розповіла, чи готова залишити сцену заради політичної кар'єри.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сивохо балотується в Раду від партії Зеленського "Слуга народу".

Також портал Знай.uа писав, що Мосейчук вибухнула через Вакарчука і Полякової в Раді.