У всьому світі величезна увага суспільства прикута не тільки до глав держав, але й до їхніх дружин - перших леді. Марину Порошенко, дружину п'ятого президента України Петра Порошенка, називали однією з найстильніших перших леді за всю історію незалежності. Проте вже за перший місяць перебування на посаді керівника країни Володимира Зеленського його дружина Олена показала, що може переплюнути Марину.

Петро та Марина Порошенки
Петро та Марина Порошенки

Юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в социалной мережі Facebook вирішив порівняти всіх перших леді: від Кучми до Зеленської. Адже, за його словами, в посоедние дні якось загострилася критика в бік Олени.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Любителі шоколаду, просто цілодобово безперервно критикують дружину нашого Президента. То їм не подобається її плаття, взуття, то вираз обличчя. А особисто я вважаю, що у нас просто прекрасна перша леді. Красива, стильна і витончена. Просто уважно подивіться на це фото, і зробіть належні висновки..."

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Друзья, в последнее время любители шоколада, просто сутками напролёт критикуют жену нашего Президента. То им не нравится...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Woensdag 3 juli 2019

Українці в коментарях мговенно відгукнулися згодою з Шнайдером:

"Зеленська, як лялька", "Красива", "На тлі тих жаб просто красотуля", "Краще всіх", "Красуня наша перша леді", "Найкрасивіша!", "Класна і красива дружина у нашого президента. А ті всі страшні. Як ніби у чорта на ранку були. Оскали такі награні, що просто жесть", "Дивовижна", "А мені подобається Олена. І взагалі, усміхнені люди завжди сприймаються з позитивного боку"

"А наша-то Оленка най-най", "Хороша мати, порядна дружина. Про що ще може мріяти нормальний чоловік.", "Красуня, усмішка щира, добра"

"Наша найрозумніша, стильна, красива і найважливіше - надійний тил для нашого президента", "Порівнювати навіть ні з чим і ні з ким. Наша Оленка - найбільш гарненька і чарівна", "Їм дуже завидно? Олена вона ще молода, в неї краса від природи, їй не треба шкатуритись , щоб виглядати гарно, вона природна", "Відкрите, добре обличчя, без фальши"

Нагадаємо, Олена Зеленська закохала українців молодістю і простотою: світла і дуже ніжна.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Також портал "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська розсекретила крутий норов чоловіка.