Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула постійно тішить шанувальників новинами свого зіркового життя в соціальних мережах. Його пости ніколи не бувають нудними, тому що завжди приправлені гумором. Особливу радість у шанувальників Притули викликають його фото з дітьми.

Після звістки про те, що Сергій Притула йде в політику з партією Святослва Вакарчука "Голос", на нього обрушився шквал критики від багатьох українців. Телеведучий не заперечує, що такий цебер може политися і на його сина Дмитра, бо він вже почав готувати його до можливих нападів з-за його політичної кар'єри.

Сергій Притула дав коментар Новому каналу щодо того, як готує 10-річного сина:

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Їдемо ми днями з малим у машині, я кажу, Дмитре, дивися, я балотуюся до Верховної Ради, це не всім подобається. Розумієш, кажу, іноді батьки твоїх однокласників вдома про це можуть говорити. А їм можуть подобатись якісь інші політики. Іноді вони про мене можусь сказати якісь нехороші слова – і це почують їхні діти. Діти, Дмитро, бувають жорстокі, і вони можуть сказати щось про мене, щоб дошкулити тобі. Я хочу, щоб ти не вівся на провокації. Кажу, ти мене зрозумів? Він каже: «Так, звичайно. Не вестись на провокації». Я кажу, тобто, якщо при тобі хтось буде казати, що твій тато м*дак і дебіл к*нчений, шо ти зробиш? Малий каже: «Дам в морду». Я кажу ну, що ж, отже, урок ти засвоїв на відмінно! Дякую, я тебе не критикуватиму!"

Нагадаємо, Рада хоче заборонити українцям матюкатися: тепер тільки цензура.

Як повідомляв портал Знай.uа, Притула із партії "Голос" Вакарчука розповів правду про вибори: "Підвішений на мотузках до стелі...".

Також Знай.uа писав про те, що Притула з лікарняного ліжка звернувся до українців: "Готовий і на милицях, і на візочку".