Слова Зеленського про сепаратистів відносяться не до жителів Донбасу, а "до керівництва угруповань ДНР і ЛНР".

Про це заявив радник команди президента України Володимира Зеленського з політичних питань Микита Потураєв під час дискусії "Нова політика на Донбасі", повідомляють Новости Донбасса.

Микита Потураєв

Радник президента підкреслив, що Зеленський "не відторгає людей окремих районів Донецької та Луганської областей", а "говорить з ними".

"Володимир Путін говорив, що не треба обзивати людей і не називати їх сепаратистами. Ми і так всіх називаємо своїми іменами - маріонеток Путіна ми так називаємо". Микита Потураєв

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Нагадаємо, Україна має право бути в курсі про правила гри на міжнародній арені, а також вимагати їх виконання. Україна більше не бажає платити за свою наївність, доброзичливість і відкритість. Зокрема, Україна одна з перших відмовилася від ядерної зброї - і вже заплатила за це рішення.

Як повідомляв Знай.uа Донбас - це Україна: ватажки головорізів з "ЛДНР" примчали "з повинною" до Зеленському.

Знай.uа писав, Гіркін публічно заявив про злочини Путіна на Донбасі: "Кров мішками проливали".