Популярний український шоу мен, а також кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу" по 49 окрузі на Донбасі Сергій Сивохо зустрівся з шахтарями.

Відповідне відео було опубліковано на його Facebook-сторінці.

Сивохо підкреслив, що шахтарське серце Донбасу не повинно зупинитися.

Сергій Сивохо балотується від "Слуги народу" Зеленського
Сергій Сивохо балотується від "Слуги народу" Зеленського

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Шахти – стратегічна галузь усієї України. При цьому, вона в катастрофічному становищі. Сьогодні спілкувався з гірниками. Вони були змушені вийти на акцію протесту, щоб добитися змін. Головні вимоги: виплата зарплат, підвищення тарифних ставок і безперебійна робота підприємств." Сергій Сивохо

Кандидат у народні депутати зазначив, що має намір звертатися до Президента України Володимиру Зеленському, щоб допомогти шахтарям Донбасу.

Шахтерское сердце Донбасса не должно остановиться.

Шахтерское сердце Донбасса не должно остановиться. Шахты – стратегическая отрасль всей Украины. При этом, она в катастрофическом положении. Сегодня общался с горняками. Они были вынуждены выйти на акцию протеста, чтобы добиться перемен. Главные требования: выплата зарплат, повышения тарифных ставок и бесперебойная работа предприятий. Буду обращаться к Президенту, чтобы помочь шахтерам Донбасса.

Geplaatst door Слуга Народа - Сергей Сивохо - округ 49 op Donderdag 4 juli 2019

Нагадаємо, Сергій Сивохо побував на історичній батьківщині і онімів від жаху.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Зеленський призначив Руслана Баранецкого першим заступником голови СБУ.

Також Знай.uа писав, що лави партії Зеленського "Слуга народу" поповнилися жагучою брюнеткою.