Скандальний Олег Гладковський, який обіймав посаду першого заступника секретаря РНБО, знову очолив корпорацію "Богдан", президентом якої він був з моменту її створення у 2005 році до призначення на держслужбу. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Гладковський після майже п'яти років на держслужбі знову повернувся до керівництва корпорацією, засновником і кінцевим бенефіціаром якої він є, і буде курирувати роботу імпортерських і дилерських підприємств, і відповідати за стратегію автомобільних заводів у Луцьку і Черкасах", - розповів прес-секретар корпорації Сергій Красуля.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, Петро Порошенко 4 березня указами звільнив Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря РНБО з посади голови міжвідомчої комісії з політики військово-технічного співробітництва (ВТС) та експортного контролю.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, у Києві викрили полковника Міноборони, який організував розкрадання коштів ДП “Антонов”.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ігор Коломойський розповів, які фактори вплинули на програш Порошенка під час його виборчої кампанії.

Також портал Знай.uа писав, як уряд Порошенка багатів на корупційних схемах.