Олександр Дубинський показав автомобіль Ferrari, який, за словами журналіста, придбав син фігуранта корупційного скандалу в "Укроборонпром" Ігор Гладковський, поповнивши солідний автопарк іще однією елітною автівкою.

Ігор Гладковський
Ігор Гладковський

Відповідну публікацію та фото Дубинський оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Итак, друзья! Поздравляю Вас с прекрасным приобретением, которое Игорь Свинарчук-Гладковский сделал на деньги,...

Geplaatst door Александр Дубинский op Donderdag 18 april 2019

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Отже, друзі! Вітаю Вас з прекрасним придбанням, яке Ігор Свинарчук-Гладковський зробив на гроші, вкрадені у армії. Це Ferrari 599 GTB VIN ZFFFD60B000161326 ВЛАСНИК ГЛАДКОВСЬКИЙ ІГОР ОЛЕГОВИЧ АДРЕСИ ВЛАСНИКА Україна, ПЕЧЕРСЬКИЙ, М. КИЇВ, ПЕЧЕРСЬКИЙ, ВУЛ. КЛОВСЬКИЙ УЗВІЗ, 5, кв. 53 ДАТА НАРОДЖЕННЯ 16.11.1994 Розглянути автомобіль ближче можна на стоянці Укрпромінвесту по вул. Електриків 29а", - написав Дубинський.

Обурені українці активно прокоментували допис журналіста, відзначивши, що "мажорному життю" корупціонерів лишилися лічені дні в Україні.

"Цікаво, скільки життів солдат у цій тачці", "Як же це задовбало... Тачки, "хатинки", нажиті "важкою" працею. А потім виходить їх ватажок і годує людей небилицями про "віру, армію, мову", - пишуть розлючені користувачі.

Нагадаємо, чинний український президент Петро Порошенко в ефірі "Радіо НВ" заявив, що йому не було відомо ні про які корупційні схеми протягом його роботи за 5 років.

Президент України Петро Порошенко
Президент України Петро Порошенко

У ході бесіди ведучий задав питання президенту, чи він причетний до яких-небудь корупційних схем за час своєї роботи президентом, і чи може він сказати, що в цьому питанні його совість чиста.

Як повідомляв раніше Знай.ua, скандал із розслідуванням корупційних схем в Укроборонпром набирає обертів - стало відомо про те, що прокуратура не бачить підстав для обрання запобіжних заходів фігурантам справи про розкрадання Андрію Рогозі і Віталію Жукову, яких підозрюють у заниженні податків.

Також Знай.ua писав про те, що президент звернувся до уряду, щоб організувати перевірку на поліграфі для усіх керівників державного концерну "Укроборонпром".