Прем'єр-міністр України, лідер партії "Українська стратегія Гройсмана" Володимир Гройсман на передачі "Право на владу" розповів своє бачення вирішення конфлікту на Донбасі.

"У нашій країні йде війна. Путін напав на Україну і його завдання полягає в тому, щоб нас дестабілізувати і роз'єднати. На жаль, у цьому він використовує проросійські сили всередині України. Я впевнений, що ми повинні об'єднатися з усім світом, щоб змусити Путіна виконувати Мінські угоди. Головна війна буде розгортатися в парламенті", - заявив Гройсман.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак, телеведуча Наталія Мосейчук заперечила прем'єру тим, що за п'ять років його правління так і не вдалося вирішити конфлікт з Росією.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Люди пишуть: "П'ять років ми платимо податок на війну. Доки ще?". Коли люди дізналися, скільки розкрадають на армії, вони обурилися, чому гроші беруть саме у них. Беріть у політиків, чи не треба красти. Якщо ви звітуєте, що армія піднялася з колін, то скільки ще люди повинні платити податок?", - заявила Мосейчук.

Нагадаємо, Гройсман і Рева придумали на двох, українці розлючені.

Раніше Знай.ua повідомляв, у мережі висміяли нахабне рішення Гройсмана.

Також Знай.ua писав, Гройсман загнав Україну у боргову яму по самі вуха.