Президент України Володимир Зеленський звільнив трьох високопоставлених чиновників Антимонопольного комітету.

Про це йдеться в указі президента, який опублікований у п'ятницю, 5 липня.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зокрема, Зеленський звільнив Агію Загребельську, Валерія Полюховича та заступника голови Антимонопольного комітету Андрія Вовка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Зазначимо, що до Антимонопольного комітету входить голова та 8 державних уповноважених. Таким чином, з 9 членів наразі у комітеті залишаються працювати ще 6.

Варто додати, що президент України Володимир Зеленський особисто зустрінеться з громадськістю Львова та відрекомендує нового голову Львівської ОДА. Новим очільником, як відомо, стане юрист Маркіян Мальський, кандидатуру якого раніше погодили під час засідання уряду. Офіційного наказу щодо призначення, щоправда, ще нема.

Маркіян, 35-річний почесний консул Австрії у Львові, син декана факультету міжнародних відносин ЛНУ ім. І.Франка, був українським послом Польщі у 2010-2014 роках. Також він є головою західноукраїнської філії юридичної компанії Arzinger.

Нагадаємо, що ми писали, чи стане Донбас російськомовним офіційно: у команді Зеленського озвучили несподівану позицію.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок: нова система сподобається усім.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підрахував, як дорого обійдеться відбудова Донбасу: зацвіте, мов райський сад.