Президент України Володимир Зеленський прокоментував скандал, який розгорівся навколо призначення Павла Кириленка головою Донецької ОДА. За його словами, Кириленко не спілкується зі своїм братом, який пов'язаний з бойовиками "ДНР".

"Я бачив величезну кількість інформації з приводу того, що брат Паші працює десь, значить, у "ДНР", служить тощо. Я розумію, що йому незручно про це говорити, давайте я скажу. Ми всі розуміємо, що там живуть такі ж українці, як і ми, ми повинні це пам'ятати. Очевидно, що у Паші там сім'я, там його батьки", - розповів Зеленський.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Зеленського, сім'я Кириленко вважає себе українцями. Вони не хочуть переїжджати з окупованих територій, тому, що це "їхня земля".

"А щодо брата, я знаю, для Паші це болюче питання, тому я взяв на себе сміливість сказати: з братом людина не розмовляє через політичні розбіжності. Сам Паша покинув ту територію, знаходиться в Україні, працює в Україні з перших днів окупації наших територій… Так що він такий же українець, як і ми. Я прошу не ділити людей на своїх і чужих, які живуть сьогодні на тимчасово окупованій території, вони такі ж українці", - заявив президент.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, українці вибухнули після фото з Зеленським на тлі Ніагарського водоспаду.

Раніше Знай.uа повідомляв, Геращенко спробувала пожартувати над Зеленським і перенесла столицю Голландії.

Також Знай.uа писав, Сивохо з "Слуги народу" Зеленського благає українців про допомогу.