Голова Верховної Ради Андрій Парубій розпорядився провести позачергове пленарне засідання парламенту 11 липня. Про це повідомляється у прес-службі Верховної Ради.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На засіданні розглянуть, у цілому, питання про покарання педофілів. Парламентарії обговорять проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за злочини, вчинені щодо малолітньої (малолітнього), неповнолітнього (неповнолітньої) особи, яка не досягла статевої зрілості (№6449 від 16.05.2017); проект закону про внесення змін до деяких законів України щодо запровадження Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої чи малолітнього, та посилення відповідальності за злочини, вчинені проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої чи малолітнього (№6607 від 21.06.2017).

Верховна Рада
Верховна Рада

Як відомо, у Раді планують прийняти законопроекти щодо створення єдиного реєстру осіб, засуджених за статеві злочини щодо дітей. Крім того, законопроекти передбачають хімічну кастрацію педофілів, тобто введення в організм злочинця препаратів, що знижують лібідо.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, Геращенко спробувала пожартувати над Зеленським і перенесла столицю Голландії.

Раніше Знай.ua повідомляв, Зеленський призначить у Львові нового губернатора.

Також Знай.ua писав, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок.