Партія лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука "Голос" біля будівлі Верховної Ради провела акцію "Візьмемо Раду в свої руки". Відповідні фото з'явилися в соціальній мережі.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Верховна Рада - це те місце, від якого залежить життя кожного з нас. Медична реформа, освітня реформа, боротьба з корупцією, зміна податкової системи, поліпшення економічної системи - все це повинно робитися в будівлі Парламенту 450-ма депутатами", - зазначив він.

На його думку, насправді все відбувається зовсім інакше і Верховна Рада приймає закони на догоду олігархам, а правила, які керують країною є подвійними стандартами.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Правила, які керують країною - це подвійні стандарти, перемога власних шкурних інтересів над державними, лицемірство і небажання об'єднуватися заради інтересів держави", - додав він.

Він зазначив, що парламент, на жаль, зараз не є тим органом, якому довіряють українці.

"І це не дивно, адже депутати цього скликання прогуляли 150 тис. робочих годин. Верховна Рада повинна працювати ефективно, прозоро, не порушуючи закон", - зазначив він.

Вакарчук вважає, що це є волею українського народу і пообіцяв, що його партія "Голос" зробить все, щоб цей народний запит став реальністю.

Нагадаємо, у Зеленського шокували заявою про коаліцію з "Голосом" Вакарчука.

Як повідомляв Знай. ua, Вакарчук заманював Притулу в "Голос" більше року.

Також Знай. ua писав, що Вакарчук придумав "геніальний" план повернення українських моряків.