Екс-президент України Петро Порошенко перед позачерговими виборами представив гру, в якій він доносить Україну в ЄС і НАТО. Експерти та звичайні українці заявляють, що гра не тільки з дивним політичним "присмаком", але і сама собою не представляє ніякого цікавого ігрового інструментарію, пишуть Вести.

Так, принцип гри досить примітивний: маленький Порошенко тримає в своїй руці карту України. Його потрібно з допомогою кнопок на клавіатурі "провести" через перешкоди - голови різних політиків до прапорів Євросоюзу і НАТО. Головами-перешкодами в грі виступають лідер "Опозиційної платформи - За життя" Юрій Бойко, олігарх Віктор Медведчук, мер Харкова Геннадій Кернес, президент Росії Володимир Путін, Патріарх Московський і Всієї Русі Кирил, політик Володимир Новинський, український олігарх Дмитро Фірташ та інші.

Повідомляється, що частина карти - з Кримом і Донбасом закрита головою Порошенка. Спеціально це було зроблено або випадково - невідомо. Але факт появи карти в руках екс-президента з відсутністю двох частин країни насторожує.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На думку політолога Вадима Карасьова, сподобитися на такий "креатив" могли люди з команди Порошенка.

"Цю гру міг зробити хтось із його суперників, мовляв Крим втратив, Донбас втратив. Або навпаки, прикрити ці області, адже багато говорять, що треба було відмовитися. Мовляв, якщо ми будемо реінтегрувати Донбас і повертати Крим — тоді нам доведеться відмовитися від НАТО і ЄС", - зазначив Карасьов.

За словами розробників онлайн-ігор, таку досить примітивну графіку і сюжет може придумати навіть студент - першокурсник.

"Я не можу говорити за весь ринок, але саме в це навряд чи будуть грати взагалі. Якщо хтось і буде грати в це, то швидше через цікавысть, для всіх інших це буде просто чергове сміття. Як піар-акція, я думаю, що це цілком нормально. На яку-небудь рекламу на листівках піде набагато більше. Підсумок: дешевенький виріб, який нікому не потрібен", - додав експерт.

Нагадаємо, Порошенка зіпсував українським молодятам свято, прикрившись іконою: "Выжрал все".

Як повідомляв Знай.ua, Дубинський відшукав у лавах Порошенко дивних особистостей.

Також Знай.ua писав, що чим відома Олена Коробковая з команди Зеленського.