Український президент Володимир Зеленський визначився з головою Львівської обласної державної адміністрації. На цю посаду він призначив Маркіяна Мальського.

Маркіян Мальський

Відповідний указ від 5 липня опубліковано на сайті президента.

Також повідомляється, що іншим указом він звільнив від тимчасового виконання обов'язків голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський прокоментував скандал, який розгорівся навколо призначення Павла Кириленка головою Донецької ОДА. За його словами, Кириленко не спілкується зі своїм братом, який пов'язаний з бойовиками "ДНР".

"Я бачив величезну кількість інформації з приводу того, що брат Паші працює десь, значить, в "ДНР", служить тощо. Я розумію, що йому незручно про це говорити, давайте я скажу. Ми всі розуміємо, що там живуть такі ж українці, як і ми, ми повинні це пам'ятати. Очевидно, що у Паші там сім'я, там батьки його", - розповів Зеленський.

Раніше Знай.uа повідомляв, Геращенко спробувала пожартувати над Зеленським і перенесла столицю Голландії.

Також Знай.uа писав, Сивохо з "Слуги народу" Зеленського благає українців про допомогу.