Володимир Зеленський відвідав Львів з офіційним візитом. 6 липня він представив нового голову Львівської обласної державної адміністрації Маркіяна Мальського.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Маркіян зазначив, що пропозицію очолити обладміністрацію було для нього несподіваним.

"Але нам всім треба працювати над тим, щоб Україна була сильною, могутньою державою", – підкреслив він. За словами новопризначеного голови ОДА, такі важливі сфери, як медицина, освіта, наука, дорожнє господарство, зароблять на новому рівні лише тоді, коли Україна стане потужною економічно.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Не дивлячись на велику кількість справ і обмеженість у часі, Президенту України все ж вдалося прогулятися по вулицях Львова, про що він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Хоч і недовго, але чудово прогулялися Містом Лева. Дякую, львів‘яни!

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 6 juli 2019

На цю подію відреагував український юрист і блогер Михайло Шнайдер. Він опублікував фото з візиту Зеленського у Львів і залишив дуже теплий підпис:

"Володимир Зеленський сьогодні у Львові. Люди, нам дійсно пощастило з Президентом. Він нереально Крутий."

Владимир Зеленский сегодня во Львове. Ребята, нам действительно повезло с Президентом. Он нереально Крут.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 6 juli 2019

В коментарях миттєво відгукнулися українці:

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Щира правда", "Ще б пощастило 21 липня", "А головне все стабільно", "Вже є відео ,зустрічі з митниками, там ще крутіше", "Ви маєте рацію Президент у нас дійсно класний", "Простий і відкрита людина. Без пафосу і пихатості".

Нагадаємо, що Зеленський повідомляв у Канаді про нові правила гри на міжнародній арені. Президент України відкрито заявив на офіційній зустрічі з прем'єр-міністром Джастіном Трюдо про те, що Україна більше не грає в ігри.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок.

Також Знай. ua писав, як розпізнати депутатів-хамелеонів, які маскуються під "Слугу народу".