Сьогодні Президент України здійснив робочу поїздку в Закарпаття, зокрема побував у прикордонному підрозділі. Сам Володимир теж не упустив можливості поділитися приємними моментами на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ужгород, ти неймовірний! Дякую за теплий прийом, позитивну прогулянку і смачні тістечка!" - написав Володимир Олександрович.

Ужгороде, ти неймовірний! Дякую за теплий прийом, позитивну прогулянку та смачні тістечка!

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 6 juli 2019

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В коментарях відразу стали відзначатися українці:

"У нас неймовірний Президент: чесний, порядний, відкритий, а головне налаштований зробити наше життя краще, достойніше", "Як приємно дивитися такі фотографії, де люди дуже раді вам, удачі і міцного здоров'я тобі Володенька Зеленський"

"Володимир Олександрович приїздіть частіше! У нас так все добре прибирають до вашої зустрічі", "Володимир Олександрович, будь ласка, приїжджайте в Харків", "Перший реально народний президент. Навіть не віриться що в Україні таке можливо", "Володимир, Ви молодець! Тихо, без пафосу і понтів виконуєте потихеньку свої обіцянки", "От дивишся на ці фото і радісно , але розумієш - за цим стоїть важкий день у президента і доводиться вирішувати масу відповідальних питань".

Зазначимо, що Володимир Зеленський так само зустрівся і з прикордонниками, розповівши їм, чого доведеться чекати після виборів.

"Хочу звернутися до правоохоронних органів, всіх митників і всіх чиновників: я вважаю, що у вас у всіх правда є шанс виправитися, точно є така можливість. Країна точно буде інша. Ми точно розуміємо, що нам зараз потрібен один місяць. Тобто, я хочу всіх попередити, що відчуття, що у нас тільки новенький Баканов, а більше ніякі правоохоронні органи ми не контролюємо, - це відчуття пройде після виборів у Верховну Раду. Ми нікому нічого не залишимо" - поділився гарант.

Нагадаємо, що Зеленський повідомляв у Канаді про нові правила гри на міжнародній арені. Президент України відкрито заявив на офіційній зустрічі з прем'єр-міністром Джастіном Трюдо про те, що Україна більше не грає в ігри.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок.

Також Знай. ua писав, як розпізнати депутатів-хамелеонів, які маскуються під "Слугу народу".