Президент України Володимир Зеленський знову вирушив на Донбас. Разом з ним цього разу у Донецьку область поїхав президент Європейської ради Дональд Туск. Разом вони відвідають Станицю Луганську

Про це повідомляє Офіс президента України у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зеленський та Туск зустрілися у Харкові, звідки й відправлять у робочу поїздку на Донбас. Вони поспілкуються з представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ і місцевими жителями, а також ознайомляться з гуманітарними проектами, які реалізуються за підтримки ЄС.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Окрім цього вони заслухають звіт про поточну ситуацію в регіоні проведення операції Об'єднаних сил. Зазначимо, що нещодавно штаб ООС повідомив про перший етап відводу українських підрозділів під наглядом місії ОБСЄ у Станиці Луганській. Українська армія і бойовики в районі КПВВ повинні були відійти від займаних позицій на 1 кілометр углиб.

Раніше прес-служба президента України Володимира Зеленського повідомила, що він також представить новопризначеного голову Луганської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, що ми писали, чи стане Донбас російськомовним офіційно: у команді Зеленського озвучили несподівану позицію.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок: нова система сподобається усім.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підрахував, як дорого обійдеться відбудова Донбасу: зацвіте, мов райський сад.