Українці вирішили, що колишньому президенту України Петру Порошенку пасуватиме зелений колір. Так, один з білбордів Порошенка, де є реклама його політичної сили "Європейська солідарність", облили зеленою фарбою.

Відповідний допис на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Facebook розмістив блогер Михайло Шнайдер.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Петро Олексійович позеленів", - написав він.

Петр Алексеевич Позеленел)))

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 7 juli 2019

Українці не пропустили повз своєї уваги допис Шнайдера та поділилися думками щодо фото у коментарях до допису. Деякі відзначили, що такі дії свідчать лише про невихованість.

"Клас, молодці хлопці. Всюди б так", "Хамство та й тільки, у нормальному стані таке не творять. Далеко нашому суспільству до цивілізованих взаємин", - написали користувачі мережі у коментарях.

Зазначимо, що в України зараз активно триває політична агітація перед достроковими виборами до Верховної Ради. Вони повинні відбутися 21 липня. Однак нещодавно Шостий апеляційний адміністративний суд вирішив провести повторне жеребкування для визначення їхньої позиції у бюлетенях на дострокових парламентських виборах. Однак через таке рішення Центральна виборча комісія України не встигне надрукувати необхідну кількість бюлетенів на виборах.

вибори в Україні
вибори в Україні

Зазначимо, що зараз за даними голови ЦВК Тетяни Сліпачук, вже надруковано понад 5 млн. бюлетенів. Вона заявила, що такі дії спрямовані на те, щоб зірвати дострокові вибори до Верховної Ради.

Нагадаємо, що у Зеленського пояснили істерику Порошенка з Майданом: "Зовсім за д*білів вважаєте?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко готує державний переворот? Експрезидент скликає Майдан, вже виставив ультиматум Зеленському.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський вибухнув гнівом через жадібність Порошенка: "Потрібно роздати все".