В Україні щосили йде передвиборча агітація, так як вже 21 липня громадяни країни обиратимуть новий склад Верховної Ради. У зв'язку з цим на кожному стовпі, на кожному білборді і на кожному каналі ми можемо бачити ті обличчя, які спробують свої сили на виборах. Але, іноді передвиборна агітація проходить не так гладко, як хотілося б.

вибори в Україні
вибори в Україні

Не так давно в соціальних мережах стало поширюватися фото того, як вся любов" вуличної дворняжки виявляється на обличчі експрезидента України та лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка. На площі стоїть фото Петра Олексійовича, а доброзичливий песик просто справляє на нього потребу.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Його знає кожна собака. Знаки, вони всюди" - свідчить підпис під фото.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Українців такий кадр дуже розсмішив і вони в коментарях почали обговорювати цю ситуацію:

"Це правильно", "Молодець пес, відповідає його команді", "Тварини не помиляються", "Що заслужив - то і отримав", "Це не випадковість, а відповідь за грабіж українців", "Який песик політично грамотний. Теж, напевно, собаче життя набридло", "Ай песик молодець, відзначився в партії ПЕС!", "Картина маслом, просто приємність з ранку і такий позитив", "Навіть собака розуміє, хто є хто.", "Це ж треба, просто в поганий, брехливий рот", "Собака здійснила мрію багатьох людей", "Треба ще й накакати", "Кореш кореша мітить, щоб на виборах не помилитися", "Але ж це їх партія. А як корабель назвеш, так він і попливе."

Нагадаємо, на Порошенка посипалися різкі звинувачення. Патріарх ПЦУ Філарет звинуватив екс-президента України Петра Порошенка у підкупі єпископів. За його словами, Порошенко хотів, щоб предстоятелем ПЦУ став митрополит Вінницький Симеон, а не Епіфаній.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", суд скасував скандальний указ Порошенко

Також "Знай.uа" писав про те, що Порошенко раптово "записався в друзі" Зеленського