Від чинного президента України Володимира Зеленського ні на крок не відходить глава офісу – Андрій Богдан. І ймовірно проводить зі слугою народу більше часу, ніж його законна дружина.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цікаву деталь зауважив журналіст Danylo Mokryk і написав про це на своїй сторінці в Facebook.

"Реальна перша леді - це Андрій Богдан. Людина, яка вірно не відходить від чоловіка ні на крок від Ніагари до Львова. Точно як ревнива жінка, яка нікуди не відпускає благовірного самого, бо мало що він накоїть, і з ким приятелюватиме. Або, ще чого, мало хто йому шо про неї наговорить", - зазначив він.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Українці не пройшли повз публікації і тут же підтримали жарт. Ні відзначили, що це дуже романтично і вони могли б бути містером і місіс Богдан.

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський на робочій нараді в Ужгороді попросив начальників Волинської, Чернігівської, Закарпатської та Львівської обласних митниць звільнитися.

Так, за словами президента, якщо керівники не може зупинити потік контрабанди - вони повинні залишити свої посади. До таких висновків Зеленський прийшов після того, як почув звіт начальників про виконану роботу.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський і Дональд Туск терміново вирушили на Донбас.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського дали чітку відповідь усім українцям про тарифи на комуналку.