Український телеканал NewsOne заявив про те, що планує провести в п'ятницю, 12 липня, телеміст з російським пропагандистським телеканалом "Росія 24". Відповідну заяву оприлюднили на сайті каналу.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

NewsOne вважають, що проведення телемосту потрібно для народів обох країн, а не політиків. В якості прикладу посилаються на телеміст Володимира Познера і Філа Донахью в 80-х роках, які "поклали початок спілкування між народами СРСР і США, які знаходилися, завдяки політикам, у стані холодної війни".

У своїй заяві канал стверджує, що даний крок буде "діалогом між народами України і Росії". Саме він, на думку NewsOne, потрібен "заради миру". У той же час телеканал жодним чином не згадує про російських пропагандистах, з якими буде встановлювати зв'язок. Варто відзначити, що першим анонсував проведення телемосту "рупор Кремля" Дмитро Кисельов.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Телеканал не називає імен і заявляє, що отримає ряд дзвінків від прихильників ідеї проведення телемосту і нібито нарахував близько 70 відсотків людей, які чекають прямих політичних переговорів з Росією".

Новину про проведення телемосту між телеканалами NewsOne і "Росія 24" обурила багатьох громадян, активісти закликали організувати акцію протесту біля будівлі телеканалу в Києві.

Телеміст канал запланував на 12 червня на 17:00 по Києву. Він триватиме дві години. Ведучими від "Росія 24" будуть Марія Ситтель і Андрій Малахов, від NewsOne – Василь Голованов і Олена Кирик.

Нагадаємо, ображений Філарет поплакався російської пропагандистке.

Як повідомляв Знай. ua, грузинський провідний обклав матом Путіна в прямому ефірі.

Також Знай. ua писав, що у ПЦУ різко відреагували на зв'язок Філарета з Росією.