Відомий блогер і журналіст Андрій Пальчевський неодноразово заявлять про досить неоднозначні кандидатури в партії "Слуга народу". А нещодавно він навіть написав листа до президента України Володимира Зеленського з проханням самостійно обирати кого призначати на державні посади.

Про це Пальчевський розповів у інтерв'ю виданню POLITEKA.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Всі раптово стали друзями Зеленського після того, як він став президентом. Про це я й написав лист. Президент був лаконічним й відповів: "Займаюся". Ну ось по розповідях людей, які бачать президента, вій дійсно займається цим питанням", - розповів Пальчевський.

За словами Пальчевського, рейтинг партії Володимира Зеленського зараз падає. Раніше "Слузі народу пророкували те, що вона набере 50% голосів українців. Однак зараз же партії дають близько 45% у соціологічних опитувань. Пальчевсьвський нагадав, що, коли до Ради пройде менша кількість депутатів від президентської партії, то доведеться створювати коаліцію з іншими партіями.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

"А що, якщо буде 35%? А 15% загубили, а чому? Це критична відмітка, отже, доведеться вступати в якісь домовленості для створення більшості з кимось. Якщо це буде партія "Голос", яка зараз набирає рейтинг Порошенка, то у нас буде два лідери - Зеленський та Вакарчук. Схоже, що так і буде", - заявив експерт.

Андрій Пальчевський також додав, що рейтинг росте в партії "Оппозиційний блок", тому що люди очікують змін щодо Донбасу. За словами журналіста, їх поки немає, однак президент Зеленський почав туди частіше їздити, що дає надію.

Нагадаємо, Саакашвілі зізнався Пальчевському у всьому, що думає про Зеленського: "Він уміє...".

Раніше Знай.uа повідомляв, Пальчевський вказав Зеленському, в яку річку краще не йти двічі.

Також Знай.uа писав, Пальчевський жорстко висловився про списки партії Зеленського.