Відомий блогер і журналіст Андрій Пальчевський розповів, що бачить на посаді нового прем'єр-міністра лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко.

Про це Пальчевський розповів у інтерв'ю виданню POLITEKA.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його словами, прем'єром у країні, де все побудовано на корупції повинна бути просто чесна людина. Водночас вона має вміти справлятися з тими, хто тисне на неї. Серед можливих депутатів немає ідеального варіанту, однак саме Тимошенко може скласти гідну компанію Зеленського в управлінні країною.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Абсолютно очевидно, що вона володіє темою. Інша справа у тому, що поряд повинна бути людина, яка дивитиметься за тим, щоб Юлія Володимирівна не захоплювалася деякими питаннями. Однак з точки зору професіональної підготовки, звичайно вона гідний кандидат", - сказав Пальчевський.

Водночас Пальчевський розглянув можливість й інших кандидатів на цю посаду. За його словами, Вакарчук, який останнім часом набирає популярність серед виборців, також може стати прем'єр-міністром. Однак для України це може бути гіршим варіантом.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

"Якщо вона хоче, як писав поет, "на свій захід останній блиснути любов'ю й посмішкою прощальною", то це саме той випадок. У неї є така можливість. А від Вакарчука, ми не знаємо чого очікувати, не знаємо ляльковика", - заявив журналіст.

Також Пальчевський зазначив, що Юлія Тимошенко змогла зробити так, що її не можна пов'язати з певним політиком. За словами експерта, у цьому найбільша сила лідера "Батьківщини". "У політиці потрібно обирати менше зло", - додав Пальчевський.

Нагадаємо, Саакашвілі зізнався Пальчевському у всьому, що думає про Зеленського: "Він уміє...".

Раніше Знай.uа повідомляв, Пальчевський вказав Зеленському, в яку річку краще не йти двічі.

Також Знай.uа писав, Пальчевський жорстко висловився про списки партії Зеленського.