Олена Зеленська часто радує фоловерів стильними фотографіями. Нещодавно вона разом зі своїм чоловіком, президентом України Володимиром Зеленським, відвідала Канаду, де на відмінно впоралася зі своїми обов'язками першої леді.

Олена супроводжувала Володимира, спілкувалася з представниками парламенту, прийняла участь у ряді зустрічей з приводу охорони здоров'я. Крім того, вона щодня дивувала світ неперевершеними нарядами.

"Ранок в Канаді почалося продуктивно. Зустрічалася з Міністром у справах дітей та жінок Уряду провінції Онтаріо Джил Данлоп і парламентським секретарем Міністра охорони здоров'я Робін Мартін. Під час зустрічі розглянули Стратегію дитячого здоров'я, успішно втілену Урядом Онтаріо, та її основні напрямки, які включають допомогу в освіті батьків під час вагітності і в перші роки після народження дитини; здорове харчування дітей і створення здорових умов для їхнього розвитку...". Олена Зеленська

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Перша леді обрала кілька ансамблів. На одному із виходів вона з'явилася у вишиванці від відомого бренду Віта Кін. Потім вийшла в світ у золотисто-бежевий total look: класичні брюки українського бренду Six вона доповнила шовковою блузою Arket і невеликими сережками Guzema.

Як повідомляв портал Знай.ua, Медведєва відправлять у відставку з дня на день, Путін в сказі.

Також Знай.ua писав про те, що у Володимира Зеленського запропонували народу обрати справедливе покарання для дептатів.