На засіданні Парламентської асамблеї ОБСЄ в Люксембургу депутат від Держдуми Росії, космонавт Олена Сєрова заявила про те, що вона з борту Міжнародної космічної станції бачила, як розривалися бомби української армії на окупованих територіях на сході України.

Про це повідомляє "Європейська правда".

"Українська армія здійснює справжній геноцид проти власного народу. І це не голослівні звинувачення, це реальні факти. З борту Міжнародної космічної станції неозброєним оком мені довелося побачити, як розривалися бомби і снаряди на території Донбасу і Луганська. І вони летіли з боку розміщення Збройних сил України. А в цей час там гинули беззбройні люди", - зазначила вона.

У свою чергу депутат від Росії Геннадій Онищенко, екс-санітарний лікар РФ, який виступав пізніше, розповів про "наявність на території Грузії воєнно-біологічної бази, яка сьогодні несе величезну небезпеку".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Така ж робота триває в Україні та інших наших пострадянських республіках", - додав він.

Нагадаємо, що ми писали, чи стане Донбас російськомовним офіційно: у команді Зеленського озвучили несподівану позицію.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок: нова система сподобається усім.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підрахував, як дорого обійдеться відбудова Донбасу: зацвіте, мов райський сад.