Під час саміту Україна-ЄС президент Володимир Зеленський запропонував два важливих моменти по Донбасу.

Про це повідомляє Telegram-канал "Klymenko Time".

Із питань, які сьогодні приносять масу проблем жителям непідконтрольних територій:

  1. Спростити виплату пенсій переселенцям (процедуру ідентифікації). Якщо зараз пенсіонерам потрібно виїжджати з непідконтрольних територій кожні 59 днів, то Зеленський хоче зробити 1 рік.
  2. Спростити порядок провезення товарів через лінію дотику.

"Тут у нас дуже проста пропозиція: потрібно, щоб у нас був перелік продуктів, які не можна перевозити, а не навпаки". Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський збирається внести в парламент закон про розширення люстрації. Президент Володимир Зеленський цього тижня вніс у парламент законопроект, який стосується запуску Вищого антикорупційного суду.

Як повідомляв портал Знай.uа, Медведєва відправлять у відставку з дня на день, Путін в сказі.

Також Знай.uа писав про те, що у Володимира Зеленського запропонували народу вибрати справедливе покарання для депутатів.