Екс-президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко на черговому мітингу своїх прихильників влаштував дивний політичний шабаш в стилі холеричного проповідника. Так, зі сцени він кричав своїй знамените гасло "Армія. Мова. Вира", після кожного слова якого змушував українців, які прийшли на мітинг голосно кричати абревіатуру його партії і за сумісництвом Європейського Союзу - "ЄС". Про це написав на своїй сторінці блогер Михайло Шнайдер.

Это уже Дно? Или еще Нет?

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 9 juli 2019

Українці активно коментували подію.

"Мені здається, що це дно і воно прорвалося, просто ганьба!", "Згадав піонерський табір та речівку", " Старий зовсім вже поганий", "Ганьба країні на весь світ, жах", "Думаю все!!! навіть 5% не наберуть ! Глухий кут і дурка з Парубієм одна палата ((", " Господи куди дивиться дружина і діти дорослі їм не соромно за батька і чоловіка ?", "Поїхав дядько умішком", " Господи помилуй", - пишуть украинцы.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, у Зеленського пояснили істерику Порошенка з Майданом: "Зовсім за д*білів вважаєте?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко готує державний переворот? Колишній президент скликає Майдан, вже виставив ультиматум Зеленському.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський вибухнув гнівом через жадібності Порошенко: "Потрібно роздати все".