У середу, 10 липня, президент України Володимир Зеленський планує відвідати Чорнобильську АЕС, де приймуть в експлуатацію нову арку над четвертим реактором. Як повідомляється, візит політика не завадить проводити екскурсії для туристів. Передає "УП".

Раніше голова Асоціації чорнобильських туроператорів Ярослав Ємельяненко заявляв, що через приїзд Зеленського Чорнобиль не зможуть відвідати близько 300 туристів-іноземців, тому що перекриють 10-кілометрову зону.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Нас тільки вчора ввечері попередили, що у всю 10-кілометрову зону нас - тобто туристичні групи - не допустять через заходи безпеки. Завтра в зоні відчуження очікується понад 300 туристів-іноземців. Це середня цифра щоденних відвідувачів Чорнобиля", - сказав Ємельяненко.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У зв'язку з завтрашнеім візитом Президента Володимир Зеленський до Чорнобильскої зони, повністю перекрито...

Geplaatst door Yaroslav Yemelianenko op Dinsdag 9 juli 2019

Проте, інформацію про перекривання 10-кілометрової зони спростувала прес-секретар Держагентства з управління зоною відчуження Олена Ковальчук.

Нагадаємо, Пальчевський показав справжнє обличчя Сивохо з команди Зеленського.

Раніше Знай.uа повідомляв, посол яскраво анонсував зустріч Зеленського з Трампом.

Також Знай.uа писав, Зеленський передбачив статус російської мови на Донбасі.