Президент України Володимир Зеленський повідомив, що гроші для проведення параду роздадуть на премії військовим. Він анонсував кардинальні зміни.

Президент Володимир Зеленський вирішив скасувати військовий парад на День Незалежності 24 серпня, а зекономлені кошти віддати українським воїнам у вигляді премій. Про це він заявив у відеозверненні в Facebook.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Хочу поділитися з вами нашою новою ідеєю. Зазвичай 24 серпня у нас проходить військовий парад. Такий помпезний і точно не дешевий. Краще ці гроші виділити нашим героям. І ми прийняли рішення виділити 300 мільйонів гривень на премії всім нашим військовим", – сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Це солдати строкової служби, це курсанти, сержанти, офіцери – всі. І обов’язково військові, які проводять операцію в зоні Об’єднаних сил", – пояснив президент.

Водночас, Зеленський наголосив, що святкувати День Незалежності українці все одно будуть, але в "новому форматі".

Geplaatst door Володимир Зеленський op Dinsdag 9 juli 2019

Нагадаємо, Зеленський озвучив умови зняття економічної блокади з Донбасу

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський передбачив статус російської мови на Донеччині

Також Знай.ua писав, Зеленський видав указ про поліпшення доступу до мобільного інтернету.