Відомий український юрист і блогер Михайло Шнайдер дуже тонко відслідковує настрої українців і часто радує їх своїми публікаціями. Цього разу він поділився кадром, який показав всю суть "будівництва" Володимира Гройсмана.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

"Дякую за "Дороги" Володимир Борисович..." - написав Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

На фото зображений чоловік, який наочно демонструє якість українських доріг. Володимир Борисович настільки "старанно" їх ремонтує, що в ями люди можуть поміщатися цілком, влаштовуючи нічліжки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Спасибо за "Дороги" Владимир Борисович...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 8 juli 2019

В коментарях небайдужі українці стали висловлювати свою думку:

"Людина-асфальт", "Може, це чарівна кроляча нора\діра, яка веде в чарівний світ\розпил бюджету", "Гройсман космонавт - доріг не потребує", "Нема ніякої кризи, ми просто п*здимо ваші гроші", "Спасибі за пенсії, досі виплачую за опалення...", "Дороги -Супер, як у Європі", "Часто їжджу у відрядження, є нормально відремонтовані ділянки, є зовсім розбиті. Сподіваюся, з часом зроблять всі дороги"

"Вже дотації аграріям за вирощену худобу дав, ще так само зробить дороги. Брехло.", "Ну, це турбота про малозабезпечені сім'ї.. Житло для бідних. Нова стратегія Гройсмана"

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що раніше народний депутат Микола Томенко закликав Гройсмана та інших кандидатів не залучати до передвиборної агітації неповнолітніх.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що навесні 2020 року очікується підвищення розмірів пенсій.

Також “Знай.uа” розповідав про херсонську школярку, яка подала в суд до авторів нового правопису української мови.