Пенсіонерам перерахують пенсії.Наступного підвищення слід чекати не раніше 1 березня 2020 року.

Про це заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.

За словами представника уряду, відповідна норма закладена в законі "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування".

пенсіонери

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Єдине, що я можу сказати точно, відповідно до пенсійної реформи, яку ми провели, новий перерахунок і осучаснення пенсій відбудеться з 1 березня 2020 року. Якщо нова влада не скасує перерахунок і не внесе зміни в закон, то пенсіонери отримають... 1 березня 2020 року. Це не залежить від того, який буде уряд, який буде коаліція", - додав він.

При цьому він нагадав, що норми планового підвищення мінімальних пенсій будуть залежати від державного бюджету, який будуть приймати восени.

Нагадаємо, з підвищенням мінімалки з 1 липня в Україні зріс розмір мінімальних аліментів.

Як повідомляв портал Знай.ua, українці жорстко висміяли одіозне рішення глави уряду Володимира Гройсмана.

Також Знай.ua писав про те, що херсонська школярка намагається через суд скасувати нову редакцію Українського правопису.