Міністр закордонних справ Павло Клімкін розцінює формат відеозвернення президента України Володимира Зеленського, як прийнятний. Однак зазначає, що для системної протидії РФ цього недостатньо.

Йдеться про відеозвернення до президента РФ Володимира Путіна, в якому Зеленський запропонував обговорити ситуацію на Донбасі і в Криму за участю Великобританії, Німеччини, Франції і США.

Павло Клімкін
Павло Клімкін

"Журналісти задаються питанням: чи це взагалі прийнятно і правильно - робити такі пропозиції через відео? Насправді, чому б і ні? Політика змінюється… До того ж, я не знаю, якою мірою це відео розраховане на Кремль, а якою - на внутрішнього користувача", - написав міністр на своїй сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

За словами міністра, "справа тут, швидше, в іншому".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"З Путіним під час війни навряд чи варто спілкуватися в той же манер, що з Порошенком під час виборчої кампанії… На жаль, Путіна на емоцію не візьмеш. Він на неї не ведеться. Він розуміє тільки силу і конкретні, узгоджені дії. Тому, щоб системно протидіяти Росії, потрібні три речі - чітка стратегія, узгодженість дій і підтримка міжнародних партнерів", - написав міністр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"А в іншому - чому б і не відео. Насправді я думаю, що за цим форматом майбутнє", - резюмував Він.

Нагадаємо, Клімкін припиняє роботу у МЗС: "Взяв політичну відпустку".

Як повідомляв портал Знай.uа, ображений Клімкін поскаржився українцям на Зеленського: "Загнали в пастку".

Також Знай.uа писав про те, що Клімкін відмовився повертати українських моряків в таємниці від Зеленського.