Відтепер мобільний зв’язок буде всюди, навіть у найглибших селах. У Зеленського заявили, що більше ніхто не втратить конект зі світом, навіть якщо поїхав до села. Про це заявив заступник керівника офісу президента України Олексій Гончарук під час брифінгу.

"Завдяки Володимиру Зеленському вже за півтора року мобільні оператори поширять 4G на всі українські міста та дороги державного значення, а ще за рік - в усі населені пункти і на всі шляхи. Щоб ніхто не був обмежений в електронних можливостях. А це означає, що ми вже максимально близько, щоб почати користуватись "Державою у смартфоні", - заявили у команді Зеленського.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У пресслужбі глави держави зазначають, що це стане можливим завдяки підписаному Президентом України Володимиром Зеленським указу № 497/2019 "Про деякі заходи з покращення доступу до мобільного Інтернету".

мобільний зв'язок
мобільний зв'язок

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"В останні декілька років у мобільному зв’язку в Україні з’явилися технології 3G та 4G. До 1 липня у мобільних операторів був обов’язок охопити 4G обласні центри України. Щоб поширити його на міста з населенням понад 10 тисяч осіб, зараз у них є ще два з половиною роки", – зазначили у Зеленського.

мобільний зв'язок
мобільний зв'язок

Сьогодні 16 мільйонів українців постійно живуть без сучасного зв’язку. Така ситуація – всупереч Конституції та законам – дискримінує людей у можливостях і правах на отримання сучасних і якісних телекомунікаційних послуг, на інформацію.

Нагадаємо, що Зеленський скасував парад до Дня Незалежності, українці вибухнули.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський взяв у команду відомого футуролога.

Також Знай.uа писав про те, що українці відповіли, чого очікують від президента Зеленського: "Ти обіцяв!"