Слідчі зібрали данні про майно третього Президента України Віктора Ющенка і звернулися до суду.

Печерський районний суд Києва не дозволив арештувати майно Віктора Ющенка, якого підозрюють у тому, що він сприяв захопленню урочища "Межигір’я" екс-президентом Віктором Януковичем. Про це повідомив керівник Управдіння спецрозслідувань Генеральної Прокуратури України Сергій Атаманчук.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його словами, суддя В’ячеслав Підпалий відхилив клопотання прокурорів, але оскільки текст заяви не опубліковано, причини такого рішення не відомі. Атаманчук має намір оскаржити це рішення в Київському Апеляційному суді.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Третому презеденту тепер непереливки

Як повідомлялося раніше, прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган пояснила, що кримінальне провадження щодо "Межигір'я" розпочато ще в 2015 році, і тільки зараз слідчі "дісталися" до третього президента і оголосили йому про підозру. За її словами, Ющенко підозрюють в розтраті державного майна на 540 мільйонів гривень.

У свою чергу сам Ющенко відреагував на підозру ГПУ про його змову з Януковичем. Колишній президент заперечує порушення закону і вважає, що процес політизований і правоохоронці шукають нові гучні справи.

Нагадуємо, що ГПУ хоче заарештувати майно Ющенка через Межигір'я

Раніше Знай.ua повідомляв, Коломойський приголомшив заявою про ситуацію на Донбасі

Також Знай.uа писав, у партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого супротивника Майдану

https://www.youtube.com/watch?v=rNAIpg3b62o&t=10s