Прем'єр-міністр України, лідер партії "Українська стратегія Гройсмана" Володимир Гройсман на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter опублікував послання всім українцям, але те, що він отримав у відповідь перевершило всі очікування.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Прем'єр-міністр вирішив розповісти про те, що потрібно змінювати в Україні незабаром і вирішив взятися за відпустки для вихователів садочків.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вихователі в дитячих садах мають відпустку 42 календарних дні, а вчителі шкіл - 56 днів. Сьогодні приймаємо рішення, щоб з січня відпустка вихователя дитячого садка була теж 56 днів. Це буде справедливо."

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

В коментарях українці влаштували справжню прочуханку Володимиру Борисовичу за такі "рішення":

"Ти що, вже закони приймаєш?", "Перед виборами всі такими хорошими стають, аж нікого нах*й послати.", "Популіст і звпроданець", "Володимир, я була про вас кращої думки. Для чого цей дешевий популізм?", "Ви про батьків, яким нікуди дівати дітей влітку, замислювалися? І так влітку сади об'єднують, а що буде після цього рішення?"

"Підніміть зарплату вихователям, а не збільшуйте відпустку. Багато з них під час відпусток у своєму саду і підробляють", "А в чому справедливість? Яку проблему ви цим вирішуєте?", "Та роби вже сто днів. Від роботи коні дохнуть.", "Що робити батькам? Де подіти дітей? Звільнятися з роботи? Не всі мають дідусів і бабусь, щоб на них залишити. Грося, залиш у спокої. Зганьбився, то май совість, не мсти людям.", "Дурнику! Ти ПТУ до ВНЗ рівняєш? Де ти купив диплом?"

Нагадаємо, Гройсман і Рева зметикували на двох, українці в люті.

Раніше Знай.ua повідомляв, мережі висміяли нахабне рішення Гройсмана.

Також Знай.ua писав, Гройсман загнав Україну в боргову яму по самі вуха.