Про це заявив політичний експерт Гліб Ляшенко в соціальній мережі Facebook.

"Мер Харкова Геннадій Кернес уміє спритно перевзуватися. І я зараз не про туфлі або колеса, а про політичне забарвлення. На президентських виборах Кернес активно підтримував Порошенка і заявляв про це на кожній прес-конференції і в кожному інтерв'ю. Мер обіцяв, що буде говорити з харків'янами і постарається пояснити їм, що саме Петро Олексійович – найкращий президент. Фактично, Кернес тоді був у команді Порошенко і, не соромлячись, це визнавав", - пише Гліб Ляшенко? повідомляє портал Politeka.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його словами, зараз Кернес йде від іншої партії, яка критикує Петра Порошенка.

"А що тепер? Тепер Кернес йде на вибори від зовсім іншої партії. Партії, яка по-чорному критикує Порошенка. Чому харківський мер, який готовий був зняти останню сорочку заради перемоги Порошенка не вступив у партію експрезидента, а знаходиться в першій п'ятірці списку іншої політсили? Не може ж бути так, що, підтримуючи дії Порошенка, Кернес не поділяє позицію «Європейської солідарності»? Не міг же в один день Кернес прокинутися і вирішити, що його місія – увійти до списку «Опозиційного блоку»?" - задався питанням експерт.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Політичний експерт упевнений, що тут мова йде про особисті інтереси мера Харкова.

Нагадуємо, що раніше активісти закидали Святаша зеленкою та яйцями після його телеефіру з іншим кандидатом.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв, що в кінці червня Святашу було заборонено виїзд за кордон через зловживання депутатськими повноваженнями.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що Святаш намагався втекти за кордон, спробувавши підкупити суддю для скасування заборони на виїзд з України.