Юрист-правозахисник Сергій Коровченко, який працював начальником Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Криму до анексії півострова Росією відвідав улюблене літнє свято українців Івана Купала в Козельці.

Про це він повідомив на своєму офіційному сайті.

Разом із місцевими жителями він взяв участь у святкуванні. Коровченко подякував козельчанам за чудовий настрій, позитивні емоції та святкову атмосферу.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

“Свято добра в Козельці до святкування Івана Купала. Як завжди чудовий настрій, позитивні емоції і святкова атмосфера. Козельчани – найкращі !”. Сергій Коровченко

Нагадаємо, юрист-правозахисник Сергій Коровченко, який працював начальником Головного управління юстиції Міністерства юстиції України в Криму до анексії півострова Росією домігся скасування Окружним адміністративним судом Києва ганебної реформи Укрпошти по закриттю стаціонарних поштових відділень на Чернігівщині.

Раніше ми писали, що 3-го липня 2019 року за позовом Сергія Коровченка Окружний адміністративний суд Києва виніс переможне рішення на користь громади. Наказ Міністерства інфраструктури, відповідно до якого у селах Чернігівщини закривалися стаціонарні поштові відділення скасовано.