Президент України Володимир Зеленський звільнив Олега Аркушу з посади начальника управління Служби безпеки україни в Кіровоградській області. Відповідний указ №515/2019 вже опублікований на сайті глави держави.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Звільнити Аркушу Олега Миколайовича з посади начальника Управління Служби безпеки України у Кіровоградській області", - вказується в опублікованому документі.

Нагадаємо, стало відомо, що президент Володимир Зеленський звільнив ще 46 голів райадміністрацій у 12 областях України. Відповідні розпорядження під номерами №101/2019-рп - №146/2019-рп. з'явилися на сайті глави держави.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський розпорядився звільнити голів Святошинської, Солом'янської та Голосіївської районних держадміністрацій в Києві. Чиновники звільнені "у зв'язку із закінченням строку повноважень президента України".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Богдан та його заступники працюють безкоштовно. Володимир Зеленський отримує зарплату розміром 22,5 тисячі гривень. Так, Богдан і його заступники ще не отримували зарплату на своїх постах.