Стало відомо, що в четвер, 11 липня, президент України Володимир Зеленський розпорядився звільнити відразу 57 керівників районних державних адміністрацій (РДА). Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

Так, в документах вказується, що звільнення голів райдержадміністрацій пов'язано із закінченням терміну повноважень попереднього президента Петра Порошенка.

Володимир Зеленський

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зокрема, звільнено шість голів районів Київської області, і ще в 11 областях: Чернівецька - 10, Черкаська - 2, Херсонська - 3, Харківська - 7, Тернопільська - 13, Рівненська - 3, Полтавська - 3, Миколаївська - 2, Запорізька - 2, Житомирська - 3, Дніпропетровська - 2, Волинська - 1.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Володимир Зеленський розпорядився звільнити голів Святошинської, Солом'янської та Голосіївської районних держадміністрацій в Києві.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський планує відвідати Чорнобильську АЕС, де приймуть в експлуатацію нову арку над четвертим реактором.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський передбачив статус російської мови на Донбасі.