Телеведучий, шоумен і кандидат у народні депутати Сергій Притула прокоментував ідею проведення телемосту українського телеканалу NewsOne з російськими пропагандистами.

Про це він заявив в ефірі "Право на владу" на телеканалі 1+1.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У своєму виступі Сергій Притула різко висловився про телеміст "Треба поговорити" і вказав, що його політична партія вже звернулася в ГПУ, СБУ, ГБР з вимогою перевірити, джерело фінансів, за які кум Путіна купив телеканал NewsOne.

Сергій Притула
Сергій Притула

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук задала Притулі провокативне запитання: "Вам закидають, що Ви людина Пінчука, багато хто про це писав".

"Я вже звик, і це не дивно, адже я 11 років працюю у холдингу StarLightMedia, а кінцевим власником цього холдингу є український бізнесмен, чи олігарх Пінчук", – відповів Притула.

"Вам закидають, що Ви є родичем Хомутинника", – не вгавала ведуча.

"Так, це відповідає дійсності. Я вам більше скажу – Фірташ з Тернопільської області – не забувайте про це", – пожартував шоумен, зазначивши, що люди намагаються приписати йому, що він чиясь людина.

Зазначимо, що у 2015 році Притула одружився вдруге на Катерині Сопельниковій. Вона — донька впливового бізнесмена-забудовника Віктора Сопельника. Зазначимо, що у 2012 році він теж хотів увірватися в український парламент. Проте програв вибори по мажоритарному округу в Краматорську.

Окрім того, у дружини Сергія Притули Катерини є старша сестра Світлана. Вона теж заміжня з одіозним депутатом. Обранцем Світлани став мільйонер, екс-регіонал Віталієм Хомутинником. Зараз він депутат у партії "Відродження".

Нагадаємо, від слів Притули у Мураєва засіпалося не тільки око: "Розкол "Оппоблоку" на жабу і змію".

Як повідомляв Знай. ua, Притула на питання Мосейчук розніс телеміст "Треба поговорити" і передав "привіт" Путіну.

Також Знай. ua писав, що Притула з "Голосу" Вакарчука приголомшив Україну.