Путінські пропагандисти не відмовилися від наміру провести фейковий телеміст "Треба поговорити", попри відмову українського телеканалу NewsOne, та знайшли "щирих" українців, які виступили в ефірі російського каналу.

12 липня путінський телеканал таки провів так званий "телеміст", який пройшов по скайпу. На ньому засвітилися деякі українські артисти. Зокрема, була помічена й керівниця київського театру "Браво" Любов Титаренко.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Титаренко виступила по Skype, поплакав в прямому сенсі, що в країні нібито йде "громадянська війна", на Донбасі голодують пенсіонери.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Ми, Росія і Україна, все життя, століттями жили в дружбі, любові, мирі. І сьогодні дуже важко у нас в країні. Йде війна, йде громадянська війна. Не боюсь цього сказати", – заявила артистка.

Титаренко додала, що телемости між Україною і РФ вважає доречними, однак перший телеміст, на її думку, потрібно провести з Донбасом.

"Люди живуть в злиднях. Навколо постріли, смерті, бабусі голодують, а у нас в Києві влада просто зажралась. Ви знаєте, сьогодні небезпечно виходити ось так на велику аудиторію і говорити правду", – сказала Титаренко.

Зазначимо, що пропагандисти транслювали в прямому ефірі відео танцю з весілля української телеведучої Регіни Тодоренко і російського співака Влада Топалова. Таким чином проілюстрували, що "українці і росіяни можуть бути разом".

Нагадаємо, Малахов розлютив українців своїм пропагандистським телемостом, який жорстко розкритикували і категорично заборонили в Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Росії проводять фейковий "телеміст" без включення з України

Також Знай.ua писав, Притула розніс телеміст "Треба поговорити" і передав "привіт" Путіну.