Ексміністр транспорту Євген Червоненко має намір балотуватися у Верховну раду по одеському 134 одномандатному округу як самовисуванець. Євген Червоненко відомий скандалами, в які він потрапляє. Одного разу він ледь не побився в прямому ефірі з Інною Богословською.

Євген Червоненко
Євген Червоненко

Ось і цього разу Євген відзначився в прямому ефірі одного з телеканалів. Сергій Наумович поділився скандальним відео на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Як відбувається передвиборна гонка в Одесі, найкраще розповість ось це відео" - підписав ролик блогер.

У відео Червоненко яро нападає на ще одного кандидата по своєму округу в студії Романа Сеника:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Не бійтесь, кажіть. А ти помовч. Ти клоун, розумієш. А з клоунами потрібно розмовляти".
Після того, як Роман каже, що Євген не є новим обличчям, а скоріше дуже старим, кандидат не витримує, підводиться і прямує до нього:

"Синку, я супер старе, молоде обличчя. Тільки не впісяйся. Я вам поясню одну річ, солдат дитину не образить. Він і так червоний. Це старе обличчя не допустило крові на Майдані в 2004 році. Якщо б ви були чоловіком, то випробували такого старого, пробили прес там або просто поборотися. Боюся, заховаєте тільки свої дорогі окуляри, які не відповідають вашій декларації".

Також, він стверджує, що самостійно роззброїв Качанівську колонію і вивів Юлію Володимирівну Тимошенко.

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"
Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

Йому на це сказали, що йому потрібно в президенти, на що Червоненко гордо відповів:
"Буду і президентом. А ви ніким не будете."

Сеник сказав, що старе покоління просто боїться нового, яке прийде і "дасть їм під зад". Євген знову схопився, повернувся спиною до хлопця і зажадав, щоб йому дали стусана.

"Ти мерзота, порожній барабан. Не регочи. Імпланти працюють, але вони тобі тиснуть. Будь чоловіком - вдар. Я зі спини стою, клоун ти. Мої сльози - це ознака сили, щеня" - після цих слів він злегка ляснув хлопця по обличчю.

Как происходит предвыборная гонка в Одессе, лучше всего расскажет вот это видео)

Geplaatst door Sergey Naumovich op Vrijdag 12 juli 2019

Весь це час Червоненка намагалися втихомирити люди в студії. У підсумку, Червоненко облив свого опонента Романа водою, щоб той "охолодив свій радіатор".

"Вода освіжає. Я тебе врятував від інсульту" - прокоментував Євген свої дії.

Нагадаємо, в Зеленського запропонували українцям обрати покарання для депутатів: "Звільнення або кастрація, і ніякої магії".

Як повідомляв Знай.ua у мережі порівняли дитячі фото Зеленського, Порошенко і Тимошенко: хто самий симпатичний.

Також Знай.иа писав, що народний артист Станіслав Боклан, зіграв прем'єр-міністра в серіалі "Слуга народу", заступився за Зеленського.