Після гучного розносу, який президент Володимир Зеленський влаштував в Одесі виконувачу обов’язків глави Державної фіскальної служби Олександру Власову, очільник ДФС написав заяву про звільнення.

Про це Олександр Власов повідомив у Facebook.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він пообіцяв направити цю заяву про звільнення до Кабінету міністрів у понеділок, 15 липня.

Шановний пане Президенте! Доїхав додому. Тримаю слово офіцера. Поважаючи вас, як Верховного Головнокомандувача, гаранта...

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
Geplaatst door Олександр Власов op Zondag 14 juli 2019

Нагадаємо, 13 липня Володимир Зеленський відчитав виконуючого обов'язки голови ГФС України Олександра Власова та закликав його написати заяву про звільнення.

Причиною цього стало невиконання очільником ДФС прохання президента про звільнення керівників чотирьох митниць в західних областях України.

"Я хотів би, щоб ви написали заяву, не пішли у відпустку, а написали заяву на звільнення. Я вам сказав звільнити всіх неефективних працівників. Ви в Фейсбуці написали, що звільняєте їх, а насправді, відправили у відпустку", — сказав Зеленський Власову.

Власов відповів, що "сьогодні ж напише заяву" і відправить її в Кабмін.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленському не сподобалася відповідь голови ДФС Олександра Власова

Також Знай.ua писав, Зеленський уклав парі з Філатовим: новий міст у Дніпрі проти аеропорту і випити по чарочці.