В Україні триває передвиборчий рейд президента Володимира Зеленського. Відомо, що на нараді в адміністрації морського порту Зеленський розкритикував в. о. голови ДФС Олександра Власова і попросив в нього написати заяву про звільнення. І це відбувається через митників, які так і не були звільнені раніше.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу Klymenko Time.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми з вами домовилися, що ви звільните митників, якщо вони самі не напишуть заяви на звільнення. Після цього я побачив ваш пост у Facebook, і дуже радів, що дійсно нормальна людина з'явилася, і побачив, що ви їх звільнили. Але надані мені реальні документи не співпадали з вашим постом в Facebook. Тобто ви людей відправили у відпустку".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Власов у відповідь заявив, що "за цей короткий термін мету досягнуто", і митники звільнені від виконання обов'язків. За його словами, двоє з них пішли у відпустку за станом здоров'я родичів, і заяви на звільнення вони написали. Зеленському відповідь не сподобався:

"Ви вважаєте, що я ідіот? Ладно я, - ви нас вважаєте ідіотами? Я хотів би, щоб ви особисто написали заяву на ваше звільнення. Не пішли у відпустку, а реально це зробили, якщо можна. Якщо ви не можете впоратися з людьми, які є відповідальністю за вашою вертикаллю. Скажіть мені дату, щоб я це знав не з Фейсбуку, а з реальних документів".

Власов підтвердив, що заяву на звільнення напише сьогодні ж і відправить її до Кабміну.

Нагадаємо, Зеленський уклав парі з Філатовим: новий міст у Дніпрі проти аеропорту і випити по чарочці.

Як повідомляв Знай.uа в Україні дешевшає газ, але не поспішайте радіти: свіжий прогноз тарифів на осінь.

Знай.uа писав, Зеленський подарував надію євробляхерам: "Вирішимо цю проблему".