Голова політради партії "Опозиційний блок" Борис Колесніков під час спілкування з виборцями відзначився досить грубою поведінкою. Політик на одному з округів, у словесній перепалці з громадянином, який дозволив собі висловитися в грубій формі.

Про це стало відомо завдяки викладеному в мережу відеозапису зустрічі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Подивись на себе з боку, такий дармоїд, пика вже у фотографію не влазить і сидиш мене вчиш, як я поїду за тебе вирубувати дерева. А як мені з тобою розмовляти, тому що ти нахабний хам, дармоїд і нероба. От і все, а ти голосуй за кого хочеш. За Гнатенко голосуй. Я купив нові ліфти Костянтинівці, за 350 тисяч, а він ремонтував старі по 600 тисяч, от за нього і проголосуй. А то я тобі дерева буду вирубувати, мордовороту", - бурхливо заявив Колесніков.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

На що, ймовірний співрозмовник (на відео не видно) передав політику ним же подарований пакет. Реакція з боку Колеснікова не змусила довго чекати: "засунь собі його, знаєш куди...".

Нагадаємо, наклонували 161 кандидата: вибори під загрозою, КВУ розводить руками.

Як повідомляв Знай.uа Сивохо розповів про політичні баталії на його окрузі: "Вам буде нікого любити".

Знай.uа писав, парламентські вибори в Україні 2019: повний список кандидатів у Верховну Раду.