Перша леді України Олена Зеленська зворушливо привітала старшу доньку Олександру з Днем народження.

Відповідний допис вона опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Найкраща дівчинка на землі! З днем народження! 15 років, як ти вчиш мене бути мамою! Люблю тебе! ♥️♥️♥️", - написала дружина Володимира президента Зеленського.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Українці не залишилися осторонь публікації Олени Зеленської та відразу ж долучилися до привітань.

"Ось це по-сімейному, а не ці попередники-показушники!!!", "Оце по сімейному, а не показушно, як у попередників 👌😊", "З днем народження красуня мамина і папина! Хай щастить у всьому!))) 💚💚💚💚🌹🌹🌹🌹🌹🌹", "З днем народження,Сашуль)🥰🌿У тебе самі круті мама, тато і братик)))😅🔥", - написали українці в коментарях.

Зазначимо, що Володимир та Олена Зеленські одружилися у 2003 році після восьми років зустрічань. Тоді Володимиру дуже хотілося дітей, першою у пари народилася дівчинка Олександра. А пізніше Олена народила сина Кирила. Зеленські разом уже понад 20 років. З дружиною досі збереглися теплі довірчі відносини.

Варто додати, що Володимир Зеленський не любить афішувати своє особисте життя. Фото дітей Зеленських потрапляють в мережу вкрай рідко. Це в основному старі фото, які зроблені кілька років тому. В інтерв'ю Володимир Зеленський весь час дуже тепло відгукується про своїх дітей і щиро ними захоплюється. За словами самого актора, його донька Саша любить займатися музикою.

Нагадаємо, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Олена Зеленська закохала українців молодістю і простотою: світла і дуже ніжна.

Також "Знай.ua" писав про те, як Олена Зеленська дивувала світ бездоганним смаком: дивіться найкращі наряди першої леді.