Тереза ​​Мей витанцьовувала в один зі своїх останніх вихідних на посту британського прем'єр-міністра, демонструючи деякі зі своїх незграбних рухів під хіти знаменитого шведського гурту Абба, такі як "Dancing Queen" та "Mamma Mia" на фестивалі.

На фестивалі Хенлі Мей танцювала під Аббу, стоячи поряд зі своїм чоловіком.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Такою була своєрідна гумористична відповідь Терези Мей своїм політичним опонентам, котрі нарекли її "роботом". Варто відзначити, що це далеко не перші танці британського прем’єра.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=17&v=MT1u5AQCm88

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=jDY1QCxO-uk

Торік вона станцювала зі школярами в Південній Африці, а потім вийшла на сцену на конференції Консервативної партії під "Dancing Queen" - демонструючи загадковий роботичний рух рукою, який став вірусним в соціальних мережах.

Скутими танцями Мей прославилася під час відвідин табору ООН у Найробі. Мей спробувала наслідувати скаутів, які зустрічали її танцем. Проте ЗМІ оцінили її зусилля не дуже високо, посміявшись над її незграбністю.

Нагадаємо, що фото нової європейської лідерки вразили світ

Як повідомляв портал Знай.ua, Тереза Мей одним поглядом показала, як світ повинен реагувати на Путіна

Також Знай.ua писав, Мей відповіла Путіну на його "дружбу"