Український соціологічний портал провів дослідження вподобань виборців у 122 виборчому окрузі Львівської області. За результати соцопитувань, переможцем має більше шансів кандидат від ВО "Батьківщина".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідаючи на запитання "Якби вибори до Верховної Ради України по одномандатному виборчому округу №122 відбулись найближчої неділі, за кого із кандидатів в народні депутати Ви б віддали свій голос?" 18,6% серед тих, хто визначився з вибором кандидата (13,5% від усіх респондентів), відповіли, що обирають кандидата від політичної партії ВО "Батьківщина" Євгена Рибчинського.

На другому місці з 14,2% (10,3% від усіх респондентів) Віталій Андрейко, який представляє політичну партію Святослава Вакарчука "Голос". Третє місце з незначним відривом в 0,1% поділяють представник президентської партії "Слуга народу" Андрій Шумський з 12% (8,7%) та Самардак Ігор з 11,9% (8,6%) від політичної партії колишнього президента "Європейська Солідарність".

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Далі у рейтингу йдуть: самовисуванець Демчина Роман з 8,8% (6,4%) та Бакунець Павло з 8,5% (6,2%) від об’єднання "Самопоміч". Всі інші кандидати отримують менш як 5% голосів виборців 122 одномандатного округу. Не визначилися зі своїм вибором 27,3% респондентів.

Також у респондентів цікавилися їх партійними вподобаннями. Відповідаючи на запитання "Якби вибори до Верховної Ради України відбулися б наступної неділі, то як би Ви проголосували?" 20,9% серед тих, хто визначився з вибором парті (17,2% від усіх респондентів), відповіли, що оберуть партію "Слуга народу". На другому місці - "Голос" та "Європейська солідарність" на третьому.

Дослідження відбувалось з 11 по 13 липня 2019 року. Загалом опитано 1200 респондентів в 122 одномандатному виборчому окрузі. Похибка при довірчій імовірності 0,95 не перевищує 2,8%.

Нагадаємо, що Зеленському запропонували змінити ЗСУ за прикладом Ізраїлю: "Не для парадів, а для війни".

Як повідомляв портал Знай.ua, Парламентські вибори 2019: сьогодні останній день для важливого кроку.

Також Знай.ua писав, Зеленський видав указ про поліпшення доступу до мобільного інтернету.