Популярний український ведучий Нового каналу Сергій Притула поділився сімейною історією, яка виявилася пророчою. Про це він розповів під час інтерв'ю для нового проекту "Діти проти зірок".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У червні ведучий розповів, як вміє заспокоїти сина Діму, коли той засмучений. Саме ці слова Притули виявилися пророчими.

"Я завжди знаю, як його втішити або розсмішити. У нас з ним є такий "шифр-код-пароль". Бачу, що він без настрою, і кажу: "Діма, Притули плачуть в яких випадках, ти пам'ятаєш?" А я з дитинства пояснювала синові, що Притули плачуть тільки в трьох випадках: хтось помер, програла збірна України з футболу, якщо ти зламав ногу", - розповів ведучий.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Він додав, що в усі інші моменти в житті вони можуть спокійно пережити без сліз. Так, Притула розповів цю історію, і вже через тиждень зламав ногу.

Однак невідомо, чи були у ведучого з цього приводу сльози чи ні. На всіх фотографіях в соціальних мережах він посміхається. А поки йде процес загоєння, Сергій готується до зйомок "вар'яти-шоу"

Нагадаємо, Притула зізнався, навіщо подався в Раду з "Голосом" Вакарчука.

Як повідомляв Знай. ua, Притула вибухнув через перепалки Вакарчука і Тимошенко по газу.

Також Знай. ua писав, що Притула з "Голосу" Вакарчука розповів, як хотів зайняти місце Зеленського.